diumenge, 23 de novembre del 2014

ELS ALUMNES DE 4T ES TROBEN AMB UNA GRAN SORPRESA EN LA BIBLIOTECA






TEQUET EL DONYET INVESTIGADOR, els havia deixat una carta amb la primera aventura per aquest lloc tant màgic .













9 comentaris:

  1. Hola,Soc Adrian de 4tB.M'ha Agradar treballar amb Tequet Perquè cada mes fa coses nolt boniques i ens fa aprendre molt amb els llibres que ens deixa com el de Jaume1 m'ha enseyat moltes coses que no sabia .M'ha agradat treballar amb Tequet .També m'ha agradat el llibre del ``GAT MIG CEC BUSCA GOS GUIA´´ quan ens hem trobat la carta.

    Adeu....

    ResponElimina
  2. Des de la Comissió de la Biblioteca et felicitem. I ens alegrem molt de que t'agraden les activitats que ens proposa Tequet i a més a més que et servisquen per aprendre.

    ResponElimina
  3. Hola sóc Clara jo he fet la resenya del ``Gat Mig Cec Busca Gos Guia''. És el dibuix del gat. M' ha agradat molt fer aquesta activitat en grup perqué la hem fet entre tota la classe.

    ResponElimina
  4. Hola soc César de 4tb l´áctivitat que més m´ ha agradat ha sigut la que teniem que trobar un llibre de Jaume I en la la biblioteca que el va amagar Tequet.

    ResponElimina
  5. Hola sóc Araceli , el que mes m' ha agradat ha sigut tequet . Perquè hens hem quedat sorpresos per el que ha traigut Tequet el cofre i el llibres

    ResponElimina
  6. Hola soc Nadia a mi m`ha agradat la GALA MIRA QUI PARLA perque havie estat molt xula hi vingut els pares.

    ResponElimina
  7. Hola soc carla de 4tB m´ha agraden molt totes les activitats que hem fet,com: gat mig cec busca gos guia i mes ... adeu.

    ResponElimina
  8. Hola sóc Lucía Sánchez de 4tB a mi m´ha agradat molt el bloc de llengua . He vist els treballs que hem fet tots els compañs i m´he enrecordat del que haviem fet l´any passat.Per ultim vull dir grácies per fer aquestes activitats per qué són molt divertides , educatives i per supost gracies per fer-nos llegir molt amb les activitats.

    ResponElimina
  9. Perfil A llegat el moment de el libre de tequet avui l'em encontrar i voliem saber com fer que tequet adelgazará en el libre no me arrecorde el nom nomes saberlo (PREGUNTARSELO A M° CARMEN) lo diré

    ResponElimina