divendres, 10 de maig del 2013

MES INFORMACIÓ SOBRE LA FINAL DEL CONCURS ERRANLLETRES

Com ja sabeu la setmana que ve comença la recta final per al nostre concurs. Al llarg de la setmana realitzarem les semifinals dels concursos en els diferents cicles. En aquestes semifinals sols es classificaran sis xiquets/es de cada cicle per a la gran final.
La GRAN FINAL  la realitzarem el divendres 17  per la vesprada i gaudirem tots junts de l'espectacle que ens oferiran els millor lletrejadors del cole.

Ja sabeu, com funciona el concurs però per a assegurar l'espectacle tant les semifinals com la final serà un poc diferent. Llegia amb atenció aquesta informació per anar entrenant a casa.

1. Cada classe farà una ronda interna on participareu tots. durant un  minut cadascú de voslatre lletrajareu paraules del nivell 1 i la mestra anotarà el número de paraules que heu lletrejat. Si algú li sobra temps podrà ACUMULAR SEGONS  per al nivell 2
2. El mateis es farà amb les paraules del nivell 2 però ara sols amb els que heu obtès millors resultats en la primera ronda. i si cal passareu al nivell tres.
3. A la semifinal que es farà tot el cicle junts es procedirà de la mateixa manera.

SEGUIREM INFORMANT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada