dimecres, 15 de maig del 2013

SEMIFINAL DE PRIMER CICLE DEL CONCURS ERRANLLETRES

Aquest mati hem realitzat la semifinal del concurs ERRANLLETRES per cicles.  Sis xiquets de cada tutoria han segut els participants i han passat a la GRAN FINAL, que celebrarem el divendres per la vesprada, només els 4 millors de cada cicle. Per a saber quins han estat els seus resultats consulteu l'apartat d'ERRANLLETRES.


SEMIFINAL DE PRIMER CICLE




SEMIFINAL DE TERCER CICLE


dilluns, 13 de maig del 2013

ANEM AL TEATRE

El proper dijous 16 de maig l'alumnat del col.legi Errando Vilar podra gaudir de l'actuació " EL CARRO DE LOS CUENTOS" a càrrec de la companyia Colorín Colorado.

Junts podrem somniar i viatjar dins de llibres i contes desconeguts, visitar llocs màgics i descobrir personatges encantats. Esperem que paseu  moments meravellosos amb els nostres amics Diego i Anna.
Espectacle " El carro de los cuentos"



divendres, 10 de maig del 2013

MES INFORMACIÓ SOBRE LA FINAL DEL CONCURS ERRANLLETRES

Com ja sabeu la setmana que ve comença la recta final per al nostre concurs. Al llarg de la setmana realitzarem les semifinals dels concursos en els diferents cicles. En aquestes semifinals sols es classificaran sis xiquets/es de cada cicle per a la gran final.
La GRAN FINAL  la realitzarem el divendres 17  per la vesprada i gaudirem tots junts de l'espectacle que ens oferiran els millor lletrejadors del cole.

Ja sabeu, com funciona el concurs però per a assegurar l'espectacle tant les semifinals com la final serà un poc diferent. Llegia amb atenció aquesta informació per anar entrenant a casa.

1. Cada classe farà una ronda interna on participareu tots. durant un  minut cadascú de voslatre lletrajareu paraules del nivell 1 i la mestra anotarà el número de paraules que heu lletrejat. Si algú li sobra temps podrà ACUMULAR SEGONS  per al nivell 2
2. El mateis es farà amb les paraules del nivell 2 però ara sols amb els que heu obtès millors resultats en la primera ronda. i si cal passareu al nivell tres.
3. A la semifinal que es farà tot el cicle junts es procedirà de la mateixa manera.

SEGUIREM INFORMANT!!!