dijous, 21 de març del 2013



DIA INTERNACIONAL DE LA POESIA





“La poesía es una de las expresiones más puras de la libertad de la lengua. Es un elemento constitutivo de la identidad de los pueblos; encarna la energía creativa de la cultura en su facultad de renovarse sin cesar”, señaló Irina Borkova, directora general de la UNESCO, en el marco del Día Mundial de la Poesía, que se celebra cada 21 de marzo.






divendres, 8 de març del 2013

LLIBRE GEGANT DE LORCA

En el Racó de Lorca disposeu ja del LLIBRE GEGANT DE LORCA. És el llibre que hem escrit entre tots els alumnes de CEIP Errando Vilar durant tot el mes de FEBRER.

El cicle d'Infantil ha treballar tres poemes amb pictogrames; "El lagarto està Llorando", "Cancioncilla Sevillana" i una de las "Baladas Amarillas".
 Primer cicle ha treballat els cal·ligrames a partir dels poemes "La guitarra", "La media luna", "Caracoles Negros" i "la Mariposa".
Segon cicle ha treballar la gramàtica (diminutius, contraris...) fent una adaptació dels poemes: "Romance Sonámbulo", "El cazador", Mi niña se fue a la mar" i "Paisage" .
Tercer cicle ha escrit poemes bessons a partir dels poemes "Amor, Amor herido", "Cuando yo me muera", "Gacela de amor desesperado"i "Pero tu has de venir".

Esperem que us agrade el resultat!